Zakelijke coaching

Heb je nog wel genoeg plezier in je werk?
Loop je tegen zaken aan die je belemmeren in je werk?
Heb je het gevoel dat er meer inzit dan wat er nu uitkomt?
Loop je vast in je baan?
Veranderingen in het bedrijf: Kan en wil jij hierin mee veranderen?

Doing what you love is freedom. Loving what you do is happiness

De meeste mensen hebben weleens twijfels over hun werk. Vind ik nog wel leuk wat ik doe? Is dit echt mijn passie? Doe ik het wel goed, zit ik op de juiste plek? Wat wil ik – nu en in de toekomst? Maar ook andere factoren kunnen het plezier in je werk in de weg staan. Een moeilijke privésituatie, stress, onzekerheid, omgaan met ontevreden klanten of ‘lastige’ collega’s, niet kunnen delegeren, je plek vinden in een team… Het zijn allemaal factoren die je werkplezier kunnen bederven.

Uitdaging

Wil je hier iets aan veranderen, maar weet je niet zo goed hoe of wat? Ik kan je daarbij helpen!

Oplossing

De antwoorden zitten vaak in jezelf, maar door de situatie kan het lastig zijn om daarbij te komen. Mijn manier van coachen kenmerkt zich door een directe benadering , waarbij ik een aantal tools gebruik en eventueel handvaten meegeef, zodat het kan leiden tot inzichten en verandering in de situatie. Jouw eigen kracht staat hierbij centraal. Samen gaan wij ervoor zorgen dat ongeacht wat voor werk je doet of gaat doen, je het op een plezierige/moeiteloze manier zal gaan ervaren…

Werkgevers

Tevreden werknemers zijn gemotiveerd en daardoor productiever. Verschillende factoren kunnen er echter voor zorgen dat uw medewerkers (tijdelijk) minder presteren dan u van ze verwacht of gewend bent. Een moeilijke privésituatie, werkdruk – of juist te weinig uitdaging – of verhoudingen binnen een team kunnen ervoor zorgen dat bepaalde medewerkers niet meer op hun plek zitten of met minder plezier naar hun werk gaan. Ook veranderingen binnen het bedrijf zoals reorganisaties of ontwikkelingen in de branche kunnen voor onrust zorgen. Dit is niet alleen vervelend voor de betreffende medewerker(s), maar heeft vaak ook zijn weerslag op het hele team.

Werkwijze

Als coach begeleid ik werknemers in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Door mijn jarenlange ervaring binnen de gemeente en bedrijfsleven ben ik goed bekend met de vele reorganisaties en de omliggende problematiek die z’n weerslag kan hebben op het team.

Oplossing

Ik ga samen met uw medewerker aan de slag om te ontdekken waar het probleem ligt en hoe we dit kunnen oplossen. Zodat uw medewerker weer met plezier naar zijn werk gaat, waar u als werkgever, maar ook de rest van het team de vruchten van plukt.

Injekracht empowerment-en sollicitatietraining

Vanuit mijn jarenlange ervaring als Klantmanager Werk binnen de gemeente, waarin ik verschillende groepen heb getraind, is de motivatie ontstaan om een training te gaan ontwikkelen. De groepen die ik begeleidde kampte veel met weerstand(soms ook naar de gemeente), weinig motivatie en een gebrek aan zelfvertrouwen. Deze training biedt de ultieme oplossing voor mensen die toch wat extra ondersteuning nodig hebben om op de arbeidsmarkt te komen!

Injekracht empowerment -en sollicitatietraining is een groepsgewijze training met een persoonlijke benadering. Deze training is bedoeld voor de doelgroep van de Participatiewet. Ik ben ervan overtuigd dat de kandidaten gedurende de training een transformatieproces meemaken dat de sleutel is tot succes.  Dat succes betekent  moeiteloos aan het werk gaan.

De vraag die gedurende de training wordt gesteld is: Hoe zorg ik ervoor dat ik met de stroom meega in plaats van er tegenin te willen gaan?

De kandidaten worden hierin uitgedaagd om op een hele nieuwe manier naar zichzelf, naar hun leven en alle mogelijkheden te kijken. De training geeft inzichten en tools en biedt de ruimte om het meteen in de praktijk te gaan brengen ,zodat een ieder dat zelf kan ervaren waar de weerstand ligt en wat de valkuilen kunnen zijn. Ze krijgen hulp en inzichten om de daardoor ontstane weerstand te overwinnen en met succes hun eigen pad te gaan uitstippelen. Daar is het onderdeel sollicitatietraining voor. Hoe presenteer ik mezelf moeiteloos op de markt zodat het leidt naar mijn doel?  Er wordt aandacht besteedt aan het cv, solliciteren en netwerken. De uitstroomresultaten kunnen al gedurende de training behaald worden.

Heeft u interesse in deze training of zou u wat meer informatie willen? Neem contact met mij op het nummer: 0681890079 of anders via info@yesyouare.nl

Contact

Tatjana Rodrigues Da Graca
info@yesyouare.nl
Telefoonnummer: 06-81890079

KvK 62346768
NL12TRIO0198082649 tnv  T. Rodrigues da Graca

Plan ontdekkingssessie

Recensies