Persoonlijke coaching

Herkenbaar?

Herken je jezelf in het gevoel van alles te willen bereiken maar als het ware tegen een muur aan te lopen?
Of het gevoel te hebben dat je door de bomen het bos niet meer ziet?
Je hebt zoveel talent, maar het komt er op een of andere manier niet uit?
Je bent toe aan een volgende stap, maar weet niet waar je moet beginnen?

Mijn persoonlijke coaching werkwijze

Ik help je om in contact te komen met wie je bent. Je gaat voelen wat je echt wilt in je leven en ook welke dingen je daar in je huidige situatie van weerhouden. Ook ga je zien wat een groot verschil het uitmaakt als je dit zo laat of als je deze belemmeringen zou kwijtraken. Dit inzicht zetten we om in een dubbele beweging: wèg bij wat je tegen houdt om echt te leven zoals je wilt, en begínnen met het leven dat eigenlijk bij jou hoort. Ik coach je daarbij om je eigen antwoorden te vinden in jezelf, zodat de oplossingen en doelen uit jouzelf voortkomen en daardoor voor blijvende veranderingen zorgen. Ook hanteer ik bepaalde methodes om jezelf vrij te maken van blokkades, die jou zo belemmeren om verder te gaan. Samen gaan wij ervoor zorgen dat jij daar komt te staan waar je graag wilt zijn, en het leven gaat leiden wat bij jou past. Dat is ons gezamenlijk commitment!

Duur van persoonlijke coaching

De duur van een coaching traject zijn geheel afhankelijk van je persoonlijke doelstelling. Dat is voor iedereen verschillend. Een traject varieert over het algemeen van 3 tot 6 maanden.

Nieuwsgierig

Ben je benieuwd naar hoe ik als coach te werk ga en wat ik voor je zou kunnen betekenen? Neem contact met mij op voor een gratis en vrijblijvende ontdekkingsessie. Wil je meepraten over verschillende onderwerpen, volg mij op mijn facebookpagina, de kracht in jezelf.

Contact

Tatjana Rodrigues Da Graca
info@yesyouare.nl
Telefoonnummer: 06-81890079

KvK 62346768
NL12TRIO0198082649 tnv  T. Rodrigues da Graca

Plan ontdekkingssessie

Recensies