Eenzaamheid

Beste lezer,

Enige tijd geleden heb ik onderstaande blog geschreven. Vandaag moest ik er ineens aan denken en vond ik het de moeite waard om het nog eens te delen. Het blijft confronterend, maar er zijn er helaas veel onder ons die met dit gevoel rondlopen. Belangrijkste is om te weten dat je niet de enige bent! Je kunt hier zeker wat mee. Niemand hoeft te lang met dit gevoel rond te lopen. Met onderstaande blog kun je alvast een begin maken.

 

Eenzaamheid

Herken je het gevoel, van heel mensen om je heen hebben, maar je toch eenzaam voelen?
Of dat je alles hebt wat je wenst, maar toch met een leeg gevoel rondloopt?
Sommige mensen kunnen er prima mee leven, door zich achter dat gevoel te verschuilen zonder dat ze het door hebben.  Ze storten zich in relaties/gezin, of werk. Andere gebruiken middelen zoals drugs en drank, om dat gevoel te verdoven. Dat ‘verdoofde’ gevoel werkt voor even, maar verdwijnt heel snel waardoor mensen steeds meer gaan gebruiken, tot ze niet meer kunnen..

Depressiviteit is een meest voorkomende verschijnsel bij eenzaamheid..

Eenzaamheid is niet hetzelfde als ‘alleen’ zijn. Want als dat zo is, zoek je mensen op waardoor dat gevoel weer verdwijnt. Met eenzaamheid kan je veel mensen om je heen hebben maar je toch eenzaam voelen.

Eenzaamheid is een gevoel wat van binnenuit komt. Het is de taal van de ziel die spreekt. Ieder mens hier op aarde heeft de behoefte aan contact op zielsniveau. Je verlangt naar een contact met iemand die je begrijpt en die je ziet voor wie je bent. Het verlangen naar het gevoel van thuiskomen is groot. Dat is namelijk ook wie je bent.

Hoe zorg ik ervoor dat ik dat punt bereik?

Maak eerst contact met jezelf. Wie ben je, wat vind je leuk om te doen en waar liggen jouw passies? Kom in contact met je eigen ik en ga ervoor! Als je dat punt hebt bereikt, dan is de weg vrij, om die verbinding met andere te maken. Dat is de verbinding waar je zolang naar opzoek bent geweest!!

Gerelateerde afbeelding

 

 

Ga terug

Contact

Tatjana Rodrigues Da Graca
info@yesyouare.nl
Telefoonnummer: 06-81890079

KvK 62346768
NL12TRIO0198082649 tnv  T. Rodrigues da Graca

Plan ontdekkingssessie

Recensies